Ingrediente
500 ml smantana pentru frisca (36% grasime)
250 g mascarpone
100 g ciocolata alba
10 g zahar pudra (1 lingura)
1 baton de napolitana cu cocos (aproximativ 50 g)
150 g dulceata de zmeura (aproximativ 1/2 borcan)
36 biscuiti simpli
Metoda de preparare
Bateti smantana pentru frisca rece pana devine ferma. Spre final, adaugati zaharul pudra.
Reduceti viteza mixerului si incorporati treptat mascarponele si ciocolata alba rasa. Amestecati pana cand obtineti o crema omogena.
Tapetati o tava de 20×20 cm cu hartie de copt si asezati un strat de biscuiti pe fundul tavii.
Intindeti jumatate din crema pregatita peste biscuiti.
Adaugati un alt strat de biscuiti si distribuiti uniform dulceata de zmeura peste acesta.
Asezati inca un strat de biscuiti, apoi intindeti restul cremei deasupra.
Presarati deasupra batonul de napolitana cu cocos maruntit.
Dati prajitura la frigider pentru cateva ore, de preferat peste noapte, pentru ca biscuitii sa se inmoaie si aromele sa se imbine.
Pofta buna!