Fursecuri cu aroma de cafea. Biscuiti fragezi cu cacao

Fursecuri cu aroma de cafea. Biscuiti fragezi cu cacao

Ingrediente:
75 g unt moale
80 g zahar pudra
1 galbenus de ou
30 ml espresso
120 g faina
20 g amidon de porumb
15 g cacao

Mod de preparare:
Amesteca bine untul moale cu zaharul pudra pana obtii o compozitie cremoasa.
Adauga galbenusul de ou si incorporeaza-l bine.
Toarna shot-ul de espresso si mixeaza-l in compozitie.
Cerne faina, amidonul de porumb si cacaoa. Incorporeaza bine ingredientele pana obtii un aluat moale.
Lasa aluatul in frigider timp de 30 de minute.
Formeaza bile de aluat, dandu-le o forma ovala, similara cu boabele de cafea. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Folosind o scobitoare sau un cutit, fa o taietura nu foarte adanca in mijlocul fiecarui fursec.
Pune tava in frigider pentru 30 de minute.
Coace fursecurile in cuptorul preincalzit la 170°C (340°F) timp de 12 minute.
Lasa-le sa se raceasca complet inainte de servire.
Bucura-te de aceste fursecuri cu aroma de cafea!