Fursecuri fragede care se topesc in gura

Ingrediente pentru aluat:
90 g zahar pudra
1 ou
40 g cacao (sau, pentru varianta alba, puteti folosi pudra de budinca de vanilie sau suplimenta faina)
140 g faina
100 g unt (la temperatura camerei)
Gem (pentru lipit fursecurile)
Pentru decor:
Ciocolata topita
Cocos

Metoda de preparare
Cernem faina, zaharul pudra si cacaua intr-un bol. Adaugam oul si untul taiat bucatele. Framantam un aluat omogen pana obtinem o bila.
Impachetam aluatul in folie alimentara si il lasam la frigider pentru o ora.
Cu ajutorul unui aparat pentru fursecuri sau a unei masini de tocat carne cu forma speciala, formam betisoare pe o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa si presarata cu faina.
Taiem betisoarele la dimensiuni egale si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de aproximativ 7 minute.
Dupa racire, lipim cate doua fursecuri cu gem la mijloc.
Decoram fursecurile fie inmuiandu-le in ciocolata topita, fie presarand cocos ras pe margini.
Lasati fursecurile sa se odihneasca pentru ca aromele sa se imbine, apoi bucurati-va de un desert minunat!