Prajitura Banoffee face furori pe internet. Doar 5 ingrediente si nu necesita coacere

Ingrediente:

  • 100 de grame de biscuiti
  • 75 grame de unt
  • 1 plic de budinca de caramel
  • 2-3 banane 
  • 200 grame de frisca

Mod de preparare:

  • Se farama biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit.
  • Compozitia obtinuta se intinde pe o tava si se preseaza bine.
  • Se prepara budinca de caramel conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna peste aluatul obtinut.
  • Se taie bananele si se aranjeaza uniform in tava, apoi se intinde peste ele frisca batuta.
  • La final, daca doriti, se mai pune un strat de banane si ciocolata neagra pe deasupra.
  1. Se pot adauga si alune sau nuci pisate pentru a aduce o nuanta crocanta la fiecare muscatura.
  2. Prajitura Banoffee este de obicei taiata in portii generoase si servita rece. Acest lucru permite tuturor straturilor sa se imbina armonios.
  3. Unele variante ale prajiturii Banoffee pot include straturi aditionale, cum ar fi ciocolata topita sau fulgi de ciocolata pentru un plus de savoare.