Prajitura cu caramel si ciocolata, perfecta ocazii speciale

Ingrediente (pentru o tava de 29 x 34 cm):
Pentru blat:
4 oua
200 g zahar
150 g faina
1 lingurita praf de copt
Pentru crema de budinca:
750 ml lapte
70 g budinca de vanilie (aproximativ 2 plicuri incomplete)
30 g zahar (2 linguri)
200 g unt
Pentru crema de frisca:
500 ml smantana pentru frisca (frisca lichida)
1 plic gelatina de lamaie
10 g gelatina (2 lingurite)
1 cutie de caramel cu aroma de ciocolata
50 g ciocolata cu lapte, rasa
6 pachetele mici de biscuiti simpli

Mod de preparare:
Blatul:
Coaceti blatul cu o zi inainte pentru a-l putea taia usor.
Bateti albusurile spuma cu zaharul, adaugati galbenusurile si mixati in continuare.
Cerneti faina impreuna cu praful de copt si incorporati-le in compozitia de oua, amestecand delicat cu o spatula.
Turnati aluatul in tava si coaceti-l la 180°C pentru aproximativ 30 de minute.
Dupa racire, taiati blatul in doua foi egale.
Crema de budinca:
Gatiti budinca pe baza de lapte si zahar, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-o sa se raceasca.
Mixati untul moale cu budinca rece pana obtineti o crema fina.
Impartiti crema in doua parti egale.
Asamblare:
Intindeti jumatate din crema de budinca pe primul strat de blat.
Asezati un strat de biscuiti peste crema si ungeti biscuitii cu caramel.
Puneti inca un strat de biscuiti deasupra caramelului.
Intindeti restul de crema de budinca si asezati al doilea blat deasupra.
Crema de frisca:
Dizolvati gelatina de lamaie si gelatina simpla in 100 ml apa fierbinte, apoi lasati-le sa se raceasca.
Bateti smantana pentru frisca pana devine ferma, apoi incorporati gelatina racita.
Intindeti frisca peste ultimul strat de blat.
Decor:
Presarati deasupra ciocolata rasa.