Ingrediente
8 oua
160 g zahar
120 g faina
20 g cacao
600 ml lapte
100 g zahar
2 plicuri de budinca cu aroma de frisca (aproximativ 80 g)
100 g fulgi de cocos
250 g margarina
Prepararea blatului:
Coaceti doua foi de pandispan separat, fiecare din 4 oua. Pentru fiecare blat, bateti 4 oua cu 80 g de zahar pana devin spumoase, adaugati 60 g faina si 10 g cacao, amestecand usor. Turnati compozitia intr-o tava si coaceti la 180°C pana trece testul cu scobitoarea.
Prepararea cremei:
Fierbeti cele doua plicuri de budinca cu laptele si 100 g zahar, amestecand constant pana se ingroasa. Lasati sa se raceasca complet.
Dupa racire, incorporati fulgii de cocos si margarina moale, mixand pana obtineti o crema fina.
Asamblarea prajiturii:
Impartiti crema in doua parti. Ungeti prima foaie de pandispan cu jumatate din crema, asezati deasupra al doilea blat, apoi intindeti restul de crema pe suprafata prajiturii.
Decorati dupa preferinte si dati prajitura la rece pentru cateva ore inainte de servire.