Prăjitură cu Miere și Cremă de Cocos

Ingrediente pentru aluat:
500 g făină
50 g unt
150 g zahăr pudră
1 linguriță bicarbonat de sodiu
4 linguri miere topită
1 cutie (aprox. 200 g) smântână
Ingrediente pentru cremă:
200 g zahăr pudră
200 g unt
500 ml lapte
100 g nucă de cocos rasă
1 plic budincă de vanilie
3-4 linguri gem de caise de casă
1 plic vanilie bourbon
Pentru glazura de cacao:
100 g zahăr pudră
2 linguri cacao
2 linguri ulei
2 linguri apă fierbinte

Mod de preparare:
Frământăm aluatul din ingredientele menționate și îl împărțim în patru părți egale. Întindem fiecare foaie și o coacem pe dosul unei tăvi până devine aurie.
Pentru cremă, fierbem laptele cu budinca de vanilie și cocosul, apoi lăsăm să se răcească. Batem untul cu zahărul pudră și vanilia bourbon până devine spumoasă, apoi încorporăm treptat budinca răcită.
Asamblăm prăjitura astfel:
Ungem prima foaie cu jumătate din crema de budincă și cocos.
Adăugăm a doua foaie și o ungem cu gem de caise.
Punem a treia foaie și întindem restul de cremă.
Acoperim cu ultima foaie.
Pentru glazură, amestecăm zahărul, cacaoa, uleiul și apa fierbinte la foc mic până zahărul se dizolvă complet, apoi turnăm peste prăjitură.
Lăsăm la rece câteva ore înainte de servire, pentru ca foile să se înmoaie și aromele să se combine perfect.