Prajitura fara Coacere cu Blat de Biscuiti si Umplutura de Banane – Reteta Simpla si Delicioasa

Prajitura fara Coacere cu Blat de Biscuiti si Umplutura de Banane – Reteta Simpla si Delicioasa in Comentarii

Prajitura fara coacere cu blat de biscuiti si umplutura de banane este un desert ideal pentru momentele in care doresti sa pregatesti ceva rapid, dar deosebit de savuros. Cu ingrediente simple si o tehnica usor de urmat, aceasta prajitura te va cuceri prin gustul sau bogat si textura cremoasa, fiind perfecta pentru orice ocazie.

Ingredinte:
4 galbenusuri
7 linguri de zahar
2 pliculete de zahar vanilat
4 linguri de faina de grau
800 ml lapte
150 g margarina
500 g biscuiti populari
5-6 banane
Ciocolata rasa (pentru decor)

Instructiuni de Preparare:

Prepararea Cremei:
Incepe prin a mixa galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o consistenta aerata. Adauga faina si cateva linguri de lapte, amestecand in continuu. Incorporeaza acest amestec in restul de lapte si pune totul pe foc mic, amestecand constant pana cand crema se ingroasa. Adauga margarina in crema fierbinte si amesteca pana se topeste complet.

Asamblarea Prajiturii:
Asaza un strat de biscuiti pe fundul unei tavi. Intinde deasupra un strat generos de crema, apoi adauga felii de banane. Continua sa adaugi straturi de biscuiti, crema si banane pana cand termini toate ingredientele. Acopera prajitura si las-o la frigider timp de cel putin 24 de ore, pentru ca biscuitii sa se inmoaie si aromele sa se intrepatrunda.

Decorare si Servire:
Presara ciocolata rasa deasupra inainte de a o servi. Taie prajitura in felii egale si asaza-le pe un platou. Serveste alaturi de o ceasca de cafea sau o cana de ciocolata calda pentru un rasfat complet.

Aceasta prajitura fara coacere combina perfect aromele de biscuiti, crema fina si banane proaspete, oferindu-ti un desert rafinat, fara prea mult efort. Bucura-te de aceasta reteta simpla si delicioasa, care cu siguranta va deveni un favorit in familia ta.