Combinatia dintre ciocolata si visine este una clasica si adorata de toti iubitorii de dulciuri. Aceasta prajitura pufoasa, cu blat intens de cacao si visine suculente, este usor de preparat si perfecta pentru orice ocazie.
Ingrediente:
340 g faina
30 g cacao
200 g zahar
240 ml apa minerala carbogazoasa
120 ml ulei
4 oua
8 g zahar vanilat
10 g praf de copt
1 borcan visine (sau 2, dupa preferinta)

Mod de preparare:
Intr-un bol mare, adauga faina, cacaoa, zaharul, apa minerala, uleiul, ouale, zaharul vanilat si praful de copt. Amesteca bine pana obtii un aluat omogen.
Toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.
Scurge visinele si distribuie-le uniform pe suprafata aluatului.
Coace prajitura in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii.
Lasa prajitura sa se raceasca inainte de a o portiona si savura.
Un desert simplu, rapid si incredibil de delicios! Pofta buna! 😊