Aceste saratele cu cascaval, delicioase si usor de preparat, sunt solutia ideala pentru o gustare rapida, perfecta de servit la orice ocazie. Iata cum sa le pregatiti:
Ingrediente necesare:
250 g faina
200 g unt rece, taiat cubulete
200 g cascaval ras
1 lingurita sare
½ lingurita bicarbonat
50 ml lapte
Ingrediente suplimentare:
1 ou
25 g cascaval ras
Sare dupa gust
Metoda de Preparare
Prepararea Aluatului
Intr-un bol incapator, combina faina cu sarea si untul rece.
Adauga cascavalul dat pe razatoare si laptele in care ai dizolvat bicarbonatul de sodiu.
Framanta ingredientele pana obtii un aluat moale si omogen.
Modelarea si Coacerea
Incalzeste cuptorul la 200°C.
Intinde aluatul pana ajunge la o grosime de 4-5 mm, apoi taie-l in fasii de 1 cm latime si 8-10 cm lungime.
Unge fasiile cu ou batut, presara cascaval ras si sare.
Pune saratelele pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le timp de 12-15 minute.
Acum te poti bucura de aceste saratele cu cascaval, ideale pentru o gustare rapida si delicioasa, proaspat scoasa din cuptor!