Reteta simpla – Chec cu apa minerala

Incanta-ti papilele gustative cu un delicios chec cu apa minerala, pregatit cu oua, zahar, ulei si un strop de coaja de lamaie pentru a adauga o nota rafinata. Straturile de aluat si cacao se impletesc armonios intr-un model atragator, oferindu-ti o experienta dulce de neuitat.

Ingrediente:
320 g faina
250 ml apa minerala
3 oua
200 g zahar
5 linguri ulei
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
Coaja de lamaie

Metoda de preparare:
Cu ajutorul unui mixer, bate ouale si adauga treptat zaharul, uleiul, coaja de lamaie si apa minerala. Asigura-te ca obtii un amestec uniform. Adauga praful de copt, zaharul vanilat si faina, mixand pana cand compozitia devine omogena. Toarna aproximativ trei sferturi din aluatul rezultat intr-o forma de chec captusita cu hartie de copt. La restul de aluat, adauga cacao si amesteca. Toarna compozitia cu cacao peste stratul initial si creeaza un model folosind o furculita. Coace la temperatura de 175 de grade Celsius timp de 35 de minute pentru a obtine un chec suculent si delicios.