Descopera un deliciu inedit cu reteta de rulouri umplute cu crema de vanilie! Cu un aluat fraged si o crema bogata si aromata, aceste rulouri sunt o adevarata incantare pentru simturile tale.
Ingrediente pentru aluat:
750 g faina
250 ml ulei
250 ml apa
Sare
Ingrediente pentru crema de vanilie:
3 oua
250 g zahar
1 litru lapte
1 lingura esenta de vanilie
5 linguri faina
250 g unt
Ulei
Zahar pudra
Metoda de preparare:
Pentru aluat, incepe prin a amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui mixer, obtinand un aluat omogen. Imparte aluatul in bile mici si formeaza rulouri, plasandu-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Coace-le la 180 de grade Celsius pana cand devin frumos rumenite, captivandu-ti privirea cu aroma lor imbietoare.
Pentru crema de vanilie, bate ouale cu mixerul si adauga zaharul, laptele, esenta de vanilie si faina. Mixeaza pana obtii o compozitie uniforma. Adauga cubulete de unt la final si pune amestecul la fiert pe foc mic. Amesteca cu grija pana cand obtii o crema densa si catifelata.
Dupa ce rulourile s-au copt, umple-le cu generozitate cu crema de vanilie delicioasa. La final, adauga un strop de eleganta si presara-le cu zahar pudra.
Savureaza aceste delicii dulci, invaluite in aromele irezistibile ale vaniliei si bucura-te de fiecare moment de rasfat culinar!