Salata de ciuperci cu maioneza – Cea mai simpla si cea mai delicioasa

Ingrediente:
300 g de ciuperci champignon
3 oua (marime M)
1 ceapa mare
2 linguri (aproximativ 50 g) de maioneza
1 lingura (aproximativ 15 g) de unt
Sare, dupa gust
Piper, dupa gust

Mod de preparare:
Taie ceapa in cubulete mici si caleste-o intr-o tigaie, pe unt, pana devine aurie.
Adauga in tigaie ciupercile taiate cubulete mici. Gateste-le pana cand isi reduc volumul si lichidul lasat se evapora. La final, condimenteaza cu sare si piper. Lasa compozitia sa se raceasca.
Fierbe ouale pana devin tari, apoi curata-le de coaja si da-le pe razatoarea mare.
Pune ciupercile racite intr-un bol, adauga ouale rase si maioneza. Amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena.
Pasta de ciuperci este perfecta pentru a fi intinsa pe felii de paine proaspata sau prajita. Pofta buna!