Salata Simpla si Delicioasa cu Cele mai Accesibile Ingrediente

Ingrediente
3 oua fierte tari;
1 morcov mare, dat pe razatoarea mica;
100 g branza tare (cascaval), rasa fin;
1-2 linguri de maioneza (sau dupa gust);
1 catel de usturoi (optional, pentru un gust mai intens);
Sare si piper, dupa preferinta;
1 legatura de ceapa verde sau patrunjel proaspat, tocat fin.

Mod de Preparare
Fierbe ouale tari (aproximativ 8-10 minute), curata-le de coaja si da-le pe razatoare.
Rade morcovul pe partea fina a razatoarei.
Da branza pe razatoare si toaca marunt ceapa verde sau patrunjelul.
Intr-un bol incapator, combina ouale rase, morcovul, branza si verdeata.
Adauga maioneza si usturoiul pisat (daca folosesti), apoi amesteca bine pana obtii o compozitie omogena.
Condimenteaza salata cu sare si piper, dupa preferinta.
Intinde salata pe felii de paine proaspata sau prajita. Poti orna cu cateva fire de verdeata pentru un aspect mai placut.

Sugestii de Servire
Aceasta salata este excelenta pentru tartine, dar poate fi folosita si ca umplutura pentru rulouri de lipie sau chiar servita alaturi de crackers. Este o alegere versatila si consistenta, perfecta pentru mesele in familie sau pentru a impresiona musafirii.

Pofta buna!