Ingrediente (pentru aproximativ 15 bucati)
500-600 g piept de pui (file dublu)
100 g ciuperci champignon
75 g ardei rosu (jumatate de ardei)
150 g branza galbena (cascaval)
O mana generoasa de ceapa verde tocata
2 oua (marimea L)
60 g smantana acra (4 linguri)
45 g amidon de cartofi (3 linguri)
Sare si piper, dupa gust
1 lingurita condiment pentru pui (de tip unguresc sau altul preferat)
Ulei pentru prajit
Instructiuni
Pasul 1: Taie pieptul de pui in cubulete mici. Stropeste cu putin ulei si condimenteaza cu sare, piper si condimentul pentru pui. Amesteca bine.
Pasul 2: Curata ciupercile de coaja si toaca-le marunt. Procedeaza la fel cu ardeiul rosu si branza. Pune toate ingredientele intr-un bol. Adauga ceapa verde tocata, sare, piper, ouale, smantana si amidonul. Amesteca bine compozitia si las-o la frigider timp de 1-2 ore.
Pasul 3: Ia din compozitie cu o lingura pentru inghetata si asaza pe tigaia incinsa cu ulei.
Pasul 4: Prajeste snitelele pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. In timpul prajirii, acopera tigaia cu un capac pentru a se gati uniform.
Pofta buna!