Snitele din piept de pui, marinate in sos de iaurt

Snitelele din piept de pui sunt o alegere excelenta pentru o masa savuroasa si rapida. In aceasta reteta simpla, carnea este marinata intr-un amestec aromat de iaurt si usturoi, apoi prajite pana devin aurii si crocante. Descopera mai jos ingredientele si pasii de preparare pentru a aduce aceasta delicatesa pe masa ta.

Ingrediente:
750 g file de piept de pui
90 g faina
60 g iaurt natural
3 galbenusuri
1-2 catei de usturoi
Paprika dulce, sare si piper, dupa gust
60 g ulei + ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Taie pieptul de pui in felii mici, de dimensiuni si grosimi similare. Apoi, bate usor feliile cu un ciocan pentru carne. Intr-un bol mare, combina faina, iaurtul, galbenusurile, usturoiul zdrobit si cele 60 g de ulei. Asezoneaza cu paprika, sare si piper, apoi amesteca bine. Scufunda bucatile de carne in marinada astfel incat sa fie bine acoperite.
Prajeste snitelele intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti.