Ingrediente:
250 g aluat foietaj fara drojdie
250 g branza proaspata (cremoasa)
250 g frisca (33-35%)
100 g lapte condensat
40 g zahar pudra
20 g ciocolata neagra
Mod de preparare:
Intinde aluatul foietaj si taie-l in trei dreptunghiuri egale. Inteapa-le cu o furculita, presara zahar pudra deasupra si coace-le in cuptorul preincalzit la 190°C timp de 15 minute, pana devin aurii. Lasa-le sa se raceasca.
Amesteca branza proaspata cu laptele condensat pana obtii o compozitie omogena.
Marunteste ciocolata si adaug-o la amestecul de branza, apoi amesteca bine.
Separat, bate bine frisca racita impreuna cu zaharul pudra, apoi incorporeaz-o cu grija in crema de branza.
Taie marginile inegale ale foilor coapte, uniformizeaza-le si intinde crema peste ele.
Lasa tortul la frigider pentru cateva ore inainte de servire.
Pofta buna!